Alkaline


Pura vida alcalina a 360 º
;

Alkaline, el primer restaurant que es dedica exclusivament a la cuina alcalina al nostre país i un dels pioners a tot el món obre les seves portes a Barcelona al carrer Entença, al barri de l'Eixample.

 

El restaurant ofereix als seus comensals el nou coneixement del concepte d'aquesta cuina, l'evolució de l'alimentació, un projecte per reeducar i millorar la nostra forma de menjar. Ens ho mostra a través de plats com Mandonguilles de quinoa i bròquil amb salsa de raita, Croquetes de barbeta amb chili dolç entre d'altres plats totalment saludables.

 

Alkaline cuina amb una gran varietat d'ingredients de totes les cultures i parts del món i donen prioritat a tots aquells productes sans i que són beneficiosos per al nostre cos. Si vols viure una experiència i provar nous sabors que et enriquiran a tu i al teu cos.

Alkaline
Entrenza 62
Street Lovers BCN es un concurso de restaurantes,bares y cafeterías organizado en la ciudad de Barcelona en el que los restaurantes compiten ser los mejor valorados de la capital catalana. Durante el periodo del 15 de Abril al 17 de Julio de 2016, los usuarios podrán votar sus locales favoritos a través de la web http://streetlovers.es. Street Lovers presenta su segunda edición este 2016 y espera contar con próximas ediciones con el fin de potenciar y mejorar el impacto visual de la restauración en la cultura urbana.
Categorias StreetLovers
{{#template}}

{{ restaurantTitle }}

{{/template}}